Wie ben ik? - Kraamzorg-bie-Debby

Logo

Passie voor verzorgen van groot geluk!

Ga naar de inhoud
Wie ben ik

Wie ben ik.

Mijn naam is Debby Peeters. Ik ben getrouwd en moeder van twee jongens. Al van kleins af aan had ik maar 1 wens en dat was kraamverzorgster worden en dat is gelukt. In 1994 kwam ik van de opleiding en kon ik van start. Niets is er mooier dan voor een pasgeboren baby en de kersverse ouders te zorgen.

Door de vele gezinnen die ik in de afgelopen jaren heb mogen verzorgen, heb ik veel ervaring opgedaan in het ondersteunen, begeleiden en het vertrouwd maken van de zorg voor jullie kindje. Daarnaast vind ik een luisterend oor en een gezellige kraamtijd ook erg belangrijk.

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest bij verschillende organisaties werk ik nu als zelfstandig kraamverzorgende. Ik verzorg een fijne kraamtijd met aandachtige zorg, rust voor jouw, je baby en je gezin. Jouw persoonlijke wensen staan voorop, zodat je optimaal kunt genieten van deze bijzondere periode. Die zorg begint al bij de bevalling, de verwachting, de spanning en dan de emoties als ouders hun kindje voor het eerst in hun armen houden.

Jullie vragen zorg in een van de meest kwetsbare, maar ook mooiste periode van jullie leven. Ik zie het dan ook als een groot voorrecht dat ik bij zo’n bijzondere periode jullie tot steun mag zijn. Voor, tijdens en na de bevalling!
Terug naar de inhoud